vacatures farmaceutische medische industrie

 

Onze werkwijze

Netwerksearch
Door onze 40-jarige aanwezigheid in de farmaceutische en medische industrie hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.
Dit netwerk spreken wij aan wanneer een opdrachtgever vacatures heeft en wenst dat het searchtraject minder opvallend moet plaatsvinden.
Potenti?e kandidaten worden pas door ons benaderd en aan de opdrachtgever voorgesteld, wanneer wij zeker weten dat de desbetreffende kandidaat aan de door de opdrachtgever gestelde functie-eisen voldoet.

Filesearch
Bij filesearch putten wij uit ons zeer interessante medische (en farmaceutische) filebestand dat wij in de afgelopen 35 jaar hebben opgebouwd.
De opdrachtgever ontvangt, na raadpleging van onze file, een uitgebreide selectie aan potenti?e kandidaten die voldoen aan de door de opdrachtgever gestelde functie-eisen.

Advertising
Bij advertising zorgen wij voor het ontwikkelen van de advertentietekst en advertentie, de plaatsing van de advertentie, de behandeling van de respons op de vacature en de eerste selectie.
Door dit traject toe te passen, wordt u als opdrachtgever heel wat werk uit handen genomen, wij stellen immers alleen de door ons als beste geselecteerde kandidaten aan u voor.

Voor kandidaten
Wanneer u ook in onze file wilt worden opgenomen, kunt u het volgende doen:

  • U zendt een curriculum vitae met een kort begeleidend schrijven naar onze postbus adres of stuur een mail naar ons (klik hier voor gegevens).
    In dit schrijven maakt u kenbaar naar welke functie(s) en marktsector(en) uw belangstelling uitgaat.
    Wanneer wij een interessante functie voor u hebben of als deze zich voordoet, dan zullen wij u per omgaande informeren.
  • Ziet u een interessante vacature op deze website dan kunt u zich meteen inschrijven door op de link onder de vacature te klikken, u kunt dan op korte termijn een reactie van ons verwachten.

Indien U een uitnodiging ontvangt om bij ons op kantoor te komen, dan zal dit eerste gesprek een ori?terend karakter hebben.
Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever zullen er nog een aantal gesprekken bij ons op kantoor of bij de opdrachtgever volgen, voor er een contract zal worden aangeboden.


organisatie - werkwijze - psychologische tests - artsenbezoeker/artsenbezoekers
vacatures - inschrijfformulier - contact - routebeschrijving

artsenbezoekers, artsenbezoekers, artsenbezoekers, artsenbezoekers
Stoevelaar & Partners

Statement privacy en cookies